– Ett hållbart byggande för kommande generationer.

Vi arkitektritar ert drömboende helt efter era egna önskemål. Bestäm själv design- & planlösning. Se några av våra husmodeller nedan som en slags inspirationskälla, låt sedan våra duktiga medarbetare hjälpa dig att omvandla just dina kreativa och unika Idéer till att återspeglas i ditt drömboende.

ARBOGA FR. 1,5 MILJ.

70 kvm 3 rum och kök.

Villa Maria Arboga är ett rymligt, traditionellt designat fritidshus. Kök / vardagsrum har en öppen planlösning, 2 stora sovrum och ett rymligt bad. Taket är förlängt över terrass med balkongdörr från sovrum. Med en balkongdörr och stora glaspartier i vardagsrummet får man ett mycket bra ljusinsläpp.

Läs mer.. Video..

LOFTAHAMMAR FR. 1,7 MILJ.

70 kvm 3 rum och kök.

Villa Maria Loftahammar har en mer ”modern” design om man jämför med Villa Maria Arboga. I övrigt har de båda husen samma planlösning och standard. Med en takhöjd på ca 3,4 meter och öppen planlösning görs detta hus till ett rymligt fritidshus med villastandard.

Läs mer.. Video..

VÄSTERVIK Fr. 2,2 milj.

93 kvm 4 rum och kök, plus 93 kvm oinredd övervåning.

Villa Maria Västervik är ett perfekt hus för en ung familj som i framtiden vill växa med sitt hus. Den oinredda övervåningen är förberedd att inreddas, trapp finns där liksom ventilation och värme. Ett mycket prisvärt hus.

Läs mer.. Video..

MÖRBYLÅNGA FR. 2,3 MILJ.

100 kvm 4 rum och kök.

Villa Maria Mörbylånga har en 43 kvm öppen kök- och vardagsrumslösning med 3,6 meter takhöjd samt stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Mörbylångas välplanerade planlösning och moderna design passar till familjeboende, eller kanske det ultimata fritidshuset.

Läs mer.. Video..

GLADHAMMAR Fr 2,4 milj.

115 kvm 4 rum och kök.

Villa Maria Gladhammar. Husets stora fönster i kök och vardagsrum suddar ut gränsen mellan ute och inne vilket också gör rummet ljust och luftigt. Från vardagsrummet och köket leder altandörrar dig vidare ut till husets två uteplatser.

Läs mer.. Video..

RÅBY Fr. 2,5 milj.

126 kvm 4 rum och kök.

Villa Maria Råby har en klassisk lantlig exteriördesign. När man kommer in i den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum, där halva huset är högt till tak, omvandlas den lantliga stilen till en mer modern och funktionell boendemiljö. Med 3 sovrum och ett rymligt bad tillsammans med den rymliga öppna lösning av kök och vardagsrum passar Villa Maria Råby till såväl en barnfamilj som ett äldre par.

Läs mer.. Video..

OKTAGON FR. 3,1 MILJ.

151 kvm, 5 rum och kök.

Villa Maria Oktagon. Trots sin unika form och planlösning känns Oktagon som ett traditionellt 1 plans hus med träfasad på utvalda väggar och tegeltak. Hela huset har en öppen innertaklösning och ett otroligt ljusinsläpp i vardagsrum, kök och mastersovrum. 2 badrum, tvättstuga och 3 sovrum gör Oktagon till ett perfekt val för en stor familj. Den åtta-sidiga utformningen på huset ger en fantastisk 180 graders vy i från husets baksida. Den unika formen passar mycket bra till en mindre fyrkantig tomt.

Läs mer.. Video..

V FORM FR. 3,2 MILJ.

150 kvm 5 rum och kök.

Villa Maria V Form har en konstruktion med två huskroppar byggt i ett V. Takhöjd på 3,4 meter samt stora fönsterpartier ger ett otroligt ljusflöde in från den unika insyn- och vindskyddade ”Atrium” gården. Det här 1 plans huset har ett härligt och rymligt boende med 4 sovrum, 2 badrum och tvättstuga. Att förflytta sig igenom husets långa hallar med de stora fönsterpartierna och en utsikt mot en underbar innergård, ger ett intryck och känsla som måste upplevas. V Form är ett hus som kräver en bred tomt på grund av sin V Formade huskropp.

Läs mer.. Video..

NORSHOLM FR. 3,4 MILJ.

160 kvm 6 rum och kök.

Villa Maria Norsholm är ett rymligt 1 1/2 plans hus med en klassisk lantlig design. Med de utvalda inslagen av modern fasadexteriör ger det huset en egen unik karaktär. Den öppna planlösningen, takhöjden och den inglasade utbyggnaden inger ett perfekt ljusinsläpp och rymd. Med den genomtänkta och välplanerade planlösningen passar det här huset till de flesta familjer, stora som små.

Läs mer.. Video..

Forssjö Fr. 3,5 milj.

170 kvm 6 rum och kök, plus 14 kvm vindsloft.

Villa Maria Forssjö är en rymlig 1-plans hus med invändig takhöjd på upp till 5 meter, vilket inger en rymlig och öppen planlösning. Takhöjden gör att utrymmen som normalt inte finns i 1-plans hus här utnyttjats. Exempelvis ett loft med ståhöjd tillgängligt med en trapp ifrån sovrum samt ett 7 kvm stort loftförråd. Att få ett ”master” sovrum med eget bad och ”walk in” garderob på totalt 31 kvm får Villa Maria Forssjö 170 kvm boarea att verka mycket större.

Läs mer.. Video..

HERRÄNGEN Fr. 3,6 milj

175 kvm 6 rum och kök

Villa Maria Herrängen är ett 1 1/2 plans hus där halva husets yta är en öppen planlösning med 7 meters takhöjd, stora fönsterpartier tillsammans med 7 stycken takfönster ger ett otroligt ljusinsläpp ifrån all vinklar. Den moderna designen med det lantliga utförandet passar in i många olika miljöer. Huset planlösning passar såväl en barnfamilj som ett äldre par. Den andra våningen med sitt stora allrum, 2 sovrum och bad kan användas till barnen eller som en avskild gästavdelning.

Läs mer.. Video..

SVALSÄTTER Fr. 4,5 milj

246 kvm 8 rum och kök, plus 21 kvm garage.
Villa Maria Svalsätter

Villa Maria Svalsätter är ett rymligt familjehus, med fyra sovrum på övervåningen, stort allrum och balkong. Huset är perfekt för den stora familjen, ett personligt hem där ni har gott om utrymme och kan trivas tillsammans.

Läs mer.. Video..

STOCKHOLM Fr. 4,7 milj.

246 kvm 8 rum och kök, plus 21 kvm garage.

Villa Maria Stockholm har en liknade planlösning som Svalsätter men huset har en mer ”modern” design och är ett fullt utbyggt 2 våningshus, jämfört med Svalsätter på 1 1/2 med förhöjd takliv.

Läs mer.. Video..

BERGADALEN FR. 4,8 MILJ.

198 kvm 5 rum och kök, plus 41 kvm garage.

Villa Maria Bergadalen är ett karaktärsfullt 1 1/2-plans hus med en imponerande rymd. Huskroppens skarpa konturer och effektfulla fönstersättning skapar en dynamisk fasad. En öppen planlösning för kök, hall och vardagsrum på ca 80 kvm, master sovrum med ”walkin” garderob, badrum och balkong. Bergadalen handlar om ljus, rymd och funktion.

Läs mer.. Video..

LA MARINA FR. 5,8 MILJ.

220 kvm 6 rum och kök med 46 kvm tak terrass.

Villa Maria La Marina var ursprungligen designat för den Spanska marknaden, men pga efterfrågan finns nu La Marina även att tillhandahålla i Skandinavien. Ett mindre ”Mansion” med 4 sovrum, 5 badrum, Gym, Takterrass, 7 meters takhöjd, 3 st öppna spisar, stora fönsterpartier, invändig balkong mm La Marina är ett hus som har det mesta och lite till.

Läs mer.. Video..

SVANHOLMEN Fr. 6 milj.

324 kvm 7 rum och kök, plus 55 kvm garage.

Villa Maria Svanholmen är huset med extra allt! Ett stort hus med en planlösning och design som skapar både rymd och ljusgenomströmning. Att i vardagsrummet kunna se 7 meter upp till tak, eller komma upp för trappan till andra våningen och se ner i vardagsrummet genom den öppna golvlösningen, det ger en lyxig känsla.

Läs mer.. Video..

HOLMENKOLLEN FR 6,4 MILJ.

241 kvm 7 rum och 2 kök + 35 kvm garage.

Villa Maria Holmenkollen har en fullt utrustad avskild lägenhetsdel på 55 kvm vilket kan hyras ut för att dryga ut boendekostnaden eller användas till ett barn som vill ”flytta ut”. Huset har rymliga gemensamma utrymmen såsom: stor takterrass på 40 kvm samt Spa/ Gym med bastu och toalett samt tvättstuga. En takhöjd på 4,5 meter tillsammans med de stora glaspartier ger ett otroligt fint ljusinsläpp och rymd till det rymliga kök och vardagsrummet.

Läs mer.. Video..

GOTLAND FR. 6,8 MILJ.

305 kvm, 8 rum och kök med balkonger på 56 kvm.

Villa Maria Gotland har en öppen planlösning på närmare 80 kvm fördelat på kök, vardagsrum och TV rum. En mittplacerad öppen spis förmedlar en varm och gemytlig genomströmning tillsammans med en takhöjd på närmare 9 meter och väggtäckande glaspartier. Master Sovrum med öppen spis, ”walk in” garderob och badrum är en självklarhet i detta välutrustade lyxiga hus. De två stora balkongerna har man tillgång till genom ett flertal balkongdörrar från de olika rummen. Ett av de fyra rymliga badrummen är utrustad med en bastu. Tar man sig genom tvättstugan har man en inglasad utvändig gång till garaget, vilket är bekvämt vid dåligt väder.

Läs mer.. Video..

GLADHAMMAR Duplex Fr. 7,1 milj.

380 kvm 7 rum och kök, plus 47 kvm garage.

Villa Maria Gladhammar Duplex har vuxit fram ifrån originalet Gladhammar (1 plans hus) till ett 2 plans exklusivt hus med garage. Med sina 380 kvm fördelat på 5 sovrum, 4 badrum, bastu, allrum, och balkong får man allt och lite till. Med sin unika design, med mycket fönster och högt till tak har man en öppen och ljus planlösning.

Läs mer.. Video..

Garage 740 tkr.

36 kvm, plus 11 kvm förråd.

Villa Maria G65 Garage är ett dubbelgarage på 36 kvm med förråd på 11 kvm. Grundplatta med 200mm isolering och 365mm putsade ytterväggar i Ytong.

Läs mer..

VILLA MARIA

Villa Maria AB
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

Tel och e-mail

Telefon: +46(0)13 12 88 88
(Vardagar 08:00 – 17:00)
E-mail: info@villa-maria.se

Villa Maria AB

MOMSREG.NR/VAT-NR: SE556621389701
Innehar F-skattsedel
Plusgiro nr: 264228-8

Copyright © 2020 Villa Maria AB. All Rights Reserved.