– Ett hållbart byggande för kommande generationer.

I vissa fall kan uppförande av radhuslängor vara ett mer passande alternativ, både ekonomiskt och estetiskt om man jämför med villor eller lägenheter. En mindre tomtstorlek men ändå får den boende tillgång till en egen trädgård.

G 61 TPR VÄSTERVIK

4 Rum och kök med 100 kvm över 2 plan. Fr, 1,9 milj.


G 61 TPR Västervik är ett välplanerat radhus i 2 plan med hög standard såsom vattenburen golvvärme i båda plan och FTX ventilation system. Övrigt får man Villa Marias högt satta byggnadsstandard med ytong bjälklag mellan våningarna samt fönster med 0,8 i U-värden. G 61 TPR Västervik är ett mindre radhus med ett pris och standard som banar väg för ett ekonomiskt boende.

Läs mer.. Video..

Radhus G 78 TPR Typ 2 & 3.

Typ 2: 4 Rum och kök med 130 kvm över 2 plan.  fr, 2,4 milj.
Typ 3: 5 Rum och kök med 170 kvm över 3 plan. fr 3,2 milj.

G 78 TPR Typ 2 & 3 kan kombineras eller sättas upp i parhus. Typ 3 med sin tredje våningsplan som vi kallar ”penthouse” har en gigantisk balkong på 25 kvm med direkt tillgång från sovrummet. Bottenplan i Radhus Typ 2 & 3 har stor öppen planlösning med kök och vardagsrum, badrum finns på varje våningsplan vilket skapar en bekvämligt boende.

Läs mer.. Video..

G 103 TPR EKÄNGEN

5 Rum och kök med 151kvm över 2 plan fr, 2,7 milj.

G 103 TPR Ekängen. Från sovrummen på övre plan har man tillgång till en stor balkong och med en takhöjd på över 3,5 meter, ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartier, vilket tillsammans samspelar och ger en otrolig rymd och öppenhet i rummen. Två stora badrum samt ett öppet kök- och vardagsrumslösning skapar ett bekvämt och funktionellt boende.

Läs mer.. Video..

KONSTRUKTION

Konstruktion, boendemiljö, boendekostnader & interiör.

Material och konstruktionslösningar i ett Villa Maria radhus har noga valts ut för att hålla kraven för ett miljöanpassat och underhållsfritt byggande. Välkända materialproducenter / leverantörer har valts, som har sina filialer strategiskt lokaliserade runt om i Sverige. Detta medför ett avsevärt lägre koldioxidavtryck i samband med materialtransporterna.

BOENDEMILJÖ


Villa Maria Ytong – stenhus har fantastisk isoleringsförmåga, håller värme ute på sommaren och kyla ute på vintern, vilket innebär låga energikostnader och ett bekvämt boendeklimat året om. Ytong konstruktionen bidrar också till en minimal bullernivå utifrån, minskar ljudspridning internt mellan rummen samt till grannar.

BOENDEKOSTNADER


Välplanerade robusta radhus till en låg bygg / investeringskostnad som i sin tur medför humana boendekostnader till slutkund. I ett radhus har man i stort sett samma bekvämligheter som i en villa, närhet till natur och egen trädgård. Ett radhus kräver mindre underhåll än en fristående villa vilket bidrar till ett ekonomiskt och hållbart boende.

INTERIÖR

Villa Maria är arkitektritade hus där kunden har alla möjligheter att själv välja interiörleverantörer. Vi har valt en produktstandard / interiör för att ni som kund skall kunna få en mer komplett prisbild, men ni är ej låsta till vår standard, ni kan själva välja tillexempel vilken köksleverantör ni vill ha.

Ni som kund har dessutom en bred valmöjlighet av bad, kök, golv m.m. vilket hjälper er att omvandla era kreativa och unika idéer till en smakfull och personlig inomhusmiljö.

Oftast är det köksleverantören som hjälper kund med design och planlösning av köket. Det är viktigt att det samordnas med våra arkitekter för vatten, avlopp och el placeringar samt bygglovshandlingar etc.

VILLA MARIA

Villa Maria AB
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

Tel och e-mail

Telefon: +46(0)13 12 88 88
(Vardagar 08:00 – 17:00)
E-mail: info@villa-maria.se

Villa Maria AB

MOMSREG.NR/VAT-NR: SE556621389701
Innehar F-skattsedel
Plusgiro nr: 264228-8

Copyright © 2020 Villa Maria AB. All Rights Reserved.