– Ett hållbart byggande för kommande generationer.

INOM NYBYGGNATION AV LÄGENHETER ÄR MILJÖTÄNKANDET EN CENTRAL DEL FÖR OSS UNDER BYGGPROCESSEN. GENOM ATT ANVÄNDA SIG AV DE PRODUKTER OCH TEKNIKER SOM IDAG FINNS TILLGÄNGLIGA KAN VI MINSKA VÅR MILJÖPÅVERKAN. OFTAST TROR MAN ATT DET MEDFÖR HÖGRE KOSTNADER ATT BYGGA MILJÖVÄNLIGT OCH UNDERHÅLLSFRITT. MEN VI PÅ VILLA MARIA KAN BEVISA MOTSATSEN.

LÄGENHETER G 273 S KUBISK 3 PLAN

1 Plan: 2 Rum och kök på 50 kvm Fr, 20 tkr kvm.
2 Plan: 4 Rum och kök på 100 kvm (Etage lgh).

Villa Maria Kubisk är som namnet byggt i en kvadratisk form med lägenheterna placerade runt om husets center. Plan 1 består av 4 stycken 2 rum och kök och plan 2 & 3 består av 4 styck 4 rum och kök i 2 etager. Alla rum har balkongdörrar ut till altan alternativt balkong, vilka också kan inglasas vid behov/önskemål. Med det har man ca 8 kvm altan alternativt balkong att kunna använda i sitt boende (etage lägenheterna har 2 balkonger). Med sin kvadratiska form och en byggyta på 273 kvm (grundplatta) med 600 kvm boyta utan hiss får man en bra markfördelning.

Läs mer.. Video..

LÄGENHETER G 340 BSB CAMPUS SMÖGEN 3 PLAN

1 Plan 1 & 2 rum och kök 17 / 35 kvm Fr, 22 tkr kvm.
2 – 3 Plan 1 , 2 & 3 rum och kök 17 / 35 / 70 kvm.

Villa Maria Campus Smögens planlösning är anpassad till studentbostäder eller dylikt. Plan 1 består av 4 stycken 1 rum och kök samt 6 stycken 2 rum och kök. Plan 2 – 3 består av 4 stycken 1 rum och kök, 4 stycken 2 rum och kök samt 2 styck 3 rum och kök över 2 etage. Planlösningen på lägenheterna är mycket bra och byggnadstekniskt utmärkt utformat för en effektiv och besparande byggprocess. Huskroppen / grundplattan upptar 340 kvm markyta och de totalt 20 lägenheterna har en sammanlagd boyta på 626 kvm.

Läs mer.. Video..

LÄGENHETER G 60 BSB 2 PLAN

1 Plan: 2 rum och kök på 50 kvm. Fr, 20 tkr kvm.
2 Plan: 2 rum och kök på 50 kvm.

Villa Maria G 60 BSB består av 2 rum och kök fördelade i 2 plan utan hiss. På bottenplan har alla lägenheter tillgång till en 10 kvm altan som kan utrustas med inglasning. Lägenheterna på plan 2 har en 10 kvm balkong som också kan inglasas. Mindre lägenheter med hög standard såsom vattenburen golvvärme, parkettgolv, fullt kaklade badrum mm.
Villa Marias lägenheter är byggda med de högsta miljö- och energikraven och med ett kvm pris som folk har råd att bo i.


Läs mer..

LÄGENHETER G 60 BSB 3 PLAN

1 Plan: 2 Rum och kök på 50 kvm. Fr, 20 tkr kvm.
2 & 3 Plan: 4 rum och kök på 100 kvm (Etage lgh)

Villa Maria G 60 BSB 3 plan togs fram för att komplettera G 60 BSB 2 plan som enbart består av 2 rums lägenheter (se ovan). Ett plan har lagts på och med det har man fått 4 rum och kök i etage. Bostadsmarknaden behöver idag mest två rum och kök men tillsammans med G 60 BSB 3 plan med sina 4 rum (2 & 3 plan) och 2 rum (1 plan) har man fått fram en mycket bara kombination. I övrigt har 3 och 2 plans lägenhetshusen samma höga standard som Villa Maria representerar.

Läs mer..

KONSTRUKTION


Material och konstruktionslösningar i en Villa Maria lägenhet har noga valts ut för att hålla kraven för ett miljöanpassat och underhållsfritt byggande. Välkända materialproducenter / leverantörer har valts, som har sina filialer strategiskt lokaliserade runt om i Sverige. Detta medför ett avsevärt lägre koldioxidavtryck i samband med materialtransporterna men även lättbetongens låg vikt betyder ett betydligt lägre koldioxidavtryck i samband med transporter.

BOENDEKOSTNADER


Välplanerade robusta hyreshus till en låg bygg / investeringskostnad som i sin tur medför till humana boendekostnader till slutkund. I ett Villa Maria hyreshus har man i stort sett samma bekvämligheter som i en villa. Det kräver ett mindre underhåll än en fristående villa vilket bidrar till ett ekonomiskt och hållbart boende.

BOENDEMILJÖ


Villa Maria Ytong – stenhus har fantastisk isoleringsförmåga, håller värme ute på sommaren och kyla ute på vintern. Detta innebär låga energikostnader och ett bekvämt boendeklimat året om. Ytong konstruktionen bidrar också till en minimal bullernivå utifrån, minskar ljudspridning internt mellan rummen samt till grannar.

INTERIÖR


Villa Maria är arkitektritade hus där kunden har alla möjligheter att själv välja interiörleverantörer. Vi har valt en produktstandard / interiör för att ni som kund skall kunna få en mer komplett prisbild, men ni är ej låsta till vår standard, ni kan själva välja tillexempel vilken köksleverantör ni vill ha.

VILLA MARIA

Villa Maria AB
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

Tel och e-mail

Telefon: +46(0)13 12 88 88
(Vardagar 08:00 – 17:00)
E-mail: info@villa-maria.se

Villa Maria AB

MOMSREG.NR/VAT-NR: SE556621389701
Innehar F-skattsedel
Plusgiro nr: 264228-8

Copyright © 2020 Villa Maria AB. All Rights Reserved.