EnglishSuomiNorsk bokmålSvenska
EnglishSuomiNorsk bokmålSvenska
Previous
Next

KONCEPT & ÅTERFÖRSÄLJARE

För att stabilt kunna expandera på marknaden och fortsatt kunna erbjuda våra huskunder ett arkitektritat ytong/stenhus till ett mycket komfortabelt pris har vi som hustillverkare utvecklat ett eget och unikt affärskoncept. Vårat unika affärskoncept är uppbyggt på att återförsäljaren och entreprenaden är samma företag. Villa Maria har valt erkända och stabila entreprenader i de utvalda regionerna.

Samtidigt som de är återförsäljare av husbyggsatsen är de även entreprenad/byggare av Villa Marias hus. Med det här affärssystemet får byggaren en bra vinstmarginal, vilket i sin tur innebär att Villa Maria snabbt kan växa tillsammans med de utvalda återförsäljare i landets olika regioner. Detta betyder att ni som husköpare får de absolut bästa husbyggarna marknaden kan erbjuda.

Under flera decennier har ledningen för Villa Maria följt utvecklingen på hur hustillverkarna prisat sina hus. Framförallt har entreprenaden/byggaren varit hårt pressade, de låga priser hustillverkaren erbjuder för att bygga deras hus har medfört att få seriösa byggföretag vill bygga hustillverkarnas husbyggsatser. Men med Villa Marias “nytänkande” och banbrytande koncept får ni som husköpare en mer trygg och enklare process tillsammans med en huskvalitet utöver det vanliga.

OBS: Villa Marias huvudkontor är fortsatt där ni tar första kontakten, det är här vi arkitektritar och skapar ert drömboende. När allt är på plats guidar vi er till återförsäljaren/entreprenaden i er region för signering av kontrakt etc.

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Sverige

Kustbygg Group AB:
Kalmars Län & Öland

Webbsida

KP-Bygg i Eskilstuna AB:
Sörmlands Län och Örebro Län

 Webbsida

Lärkängens Bygg & Entreprenad AB:
Värmlands Län

Webbsida

Högås Bygg AB: Bohuslän, Vänersborg & Trollhättan

Webbsida

AB Byggruppen: Göteborg & Kungsbacka Kommun, Allingsås, Borås & Ullricehamns Kommun

Webbsida

M KARLSSON Bygg AB:
Kristianstad & Malmöhus Län
( Skåne )

Webbsida

Stenhusbyggarna
Östergötland & Stockholms Län

Webbsida

Norge

Foss Bygg AS:
Norge – Oslo / Akershus med omnejd

Webbsida

OBS: Villa Marias huvudkontor är där ni tar första kontakten, det är här vi arkitektritar och skapar ert drömboende. När allt är på plats guidar vi er till återförsäljaren/entreprenaden i er region för signering av kontrakt etc.