– Ett hållbart byggande för kommande generationer.

För att stabilt kunna expandera på marknaden och fortsatt kunna erbjuda våra huskunder ett arkitektritat Ytong/stenhus till ett mycket komfortabelt pris har Villa Maria som hustillverkare utvecklat ett eget och unikt affärskoncept. I dags dato är det ingen annan hustillverkare i Skandinavien som använder sig av detta affärskoncept.

Villa Marias unika affärskoncept är uppbyggt på att återförsäljaren och entreprenaden är samma företag. Villa Maria har valt erkända och stabila entreprenader i de utvalda regionerna. Samtidigt som de är återförsäljare av husbyggsatsen är de även entreprenad/byggare av Villa Marias hus (se återförsäljare i din region). Med det här affärssystemet får byggaren en bra vinstmarginal, vilket i sin tur innebär att Villa Maria snabbt kan växa tillsammans med de utvalda återförsäljare/entreprenader i landets olika regioner. Detta betyder att ni som husköpare får de absolut bästa husbyggarna marknaden kan erbjuda.

Under flera decennier har ledningen för Villa Maria följt utvecklingen på hur hustillverkarna prisat sina hus. Framförallt har entreprenaden/byggaren varit hårt pressade, de låga priser hustillverkaren erbjuder entreprenaden för att bygga deras hus har medfört att få seriösa byggföretag vill bygga hustillverkarnas husbyggsatser. Men med Villa Marias ”nytänkande” och banbrytande koncept får ni som husköpare en mer trygg och enklare process tillsammans med en huskvalitet utöver det vanliga.

Villa Marias huvudkontor är fortsatt där ni tar första kontakten, det är här vi arkitektritar och skapar ert drömboende. När allt är på plats guidar vi er till återförsäljaren/entreprenaden i er region för signering av kontrakt etc.

Våra återförsäljare

SVERIGEKustbygg Group AB:
Kalmars Län & Öland.


KP-BYGG I ESKILSTUNA AB:
Sörmlands Län och Örebro Län.


Lärkängens Bygg & Entreprenad AB:
Värmlands Län


Högås Bygg AB:
Bohuslän, Vänersborg & Trollhättan.


AB Byggruppen:
Göteborg & Kungsbacka Kommun, Allingsås, Borås & Ullricehamns Kommun.


M KARLSSON BYGG AB:
Kristianstad & Malmöhus Län
( Skåne ).

NORGEFoss Bygg AS:
Norge – Oslo / Akershus med omnejd.

VILLA MARIA

Villa Maria AB
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

Tel och e-mail

Telefon: +46(0)13 12 88 88
(Vardagar 08:00 – 17:00)
E-mail: info@villa-maria.se

Villa Maria AB

MOMSREG.NR/VAT-NR: SE556621389701
Innehar F-skattsedel
Plusgiro nr: 264228-8

Copyright © 2020 Villa Maria AB. All Rights Reserved.