– Ett hållbart byggande för kommande generationer.

Vi tror att ni som vill rita ert hus tillsammans med oss är medvetna och varken tummar på kvalitet, funktion eller estetik. Tillsammans ska vi ”övervinna utmaningarna samt överträffa era förväntningar”.

Arkitekt

Det finns många anledningar till att bygga ett helt nytt hus. Kanske en av de största anledningarna till att bygga nytt är möjligheten till att skräddarsy sitt hus in i minsta detalj.

Vi utgår alltid från det som är viktigt för just er när ni tillsammans med en av våra arkitekter tar fram de första skisserna på ert drömhus.

Ni behöver inte vara experter på alla detaljer och finesser, det är därför vi finns. Vi är med er på hela resan och ger råd, inspirerar och engagerar.

Förutom era önskemål om stil och praktiska lösningar ser vi även till att ta tillvara på alla de möjligheter er tomt har. Det kan exempelvis vara att förstärka och rama in en vacker utsikt, hitta den bästa sol och grillhörnan eller skapa det bästa flödet mellan ute och inne. Vi tittar även på vilken typ av hus som är mest lämpligt samt tillåtet att bygga på er tomt. Självklart ska detta även passa er ekonomi.

Vi på Villa Maria har som mål att tillsammans med er hitta en gemensam plattform, ett gemensamt språk, som leder till att skapa kreativa idéer. Skapa något nytt och unikt, få pusselbitarna på plats för att slutligen skapa ert livsverk. Alla kunder är olika och därför blir också varje hus unikt och personligt.

VILLA MARIA

Villa Maria AB
Skogsgatan 93
587 23 LINKÖPING

Tel och e-mail

Telefon: +46(0)13 12 88 88
(Vardagar 08:00 – 17:00)
E-mail: info@villa-maria.se

Villa Maria AB

MOMSREG.NR/VAT-NR: SE556621389701
Innehar F-skattsedel
Plusgiro nr: 264228-8

Copyright © 2020 Villa Maria AB. All Rights Reserved.